about

Michelle begon 10 jaar geleden als schilder/restaurateur in het meubelatelier van Pieter Porters <interieur decorateur>. Aansluitend was ze actief als kleur- en technisch adviseur bij Colora <verfwinkel> en deed ze eveneens ervaring op bij Alter Ego <decor TV/theater…>.

Vervolgens ging ze voor enkele jaren aan de slag bij D&M Depot <groothandel keramiek en interieurdecoratie> als styliste. Hier werkte ze initieel mee aan het ontwerp en de realisatie van showroom, beurs- en winkelstanden. Naderhand evolueerde ze tot verantwoordelijke voor de ontwikkeling van de collecties: samenstellen van het kleurenpalet, ontwerpen, organiseren en opvolgen van projecten met keramisten, designers of productontwikkelaars, aankoopreizen naar Portugal, China, Fillipijnen… Ten slotte werkte ze een tijdje bij Zangra <verlichting en interieurdecoratie> waar ze de klanten bijstond, de standen voor de beurzen ontwierp en ondersteuning bood bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

De laatste jaren droomde ze van een eigen zaak: een totaalbeleving waar ze alle voorgaande ervaring kon samenbrengen. Een plek die inspireert. Waar je kan ontdekken, ontspannen, workshops kan volgen… PLUME werd een feit.

Een hart voor interieur en een neus voor fraaie labels verenigen de huidige PLUME collectie.

Pure labels die unieke en originele artikelen creëren uit duurzame materialen. Ecologische en sociaal verantwoorde productie. Alsook samenwerkingen met getalenteerde makers en creatievelingen van eigen bodem.

Tijdloos design voor het dagelijkse leven. Want iedereen verdient af en toe een pluim.